voreioaigaiotv.gr

Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι το πρωί της Δευτέρας στο Βόρειο Αιγαίο θα ξημερώσει μια πιο φωτεινή και καλύτερη ημέρα για τους υπέροχους ανθρώπους της.

387187844 289494950624983 917636009145900853 N
Κοινοποίηση

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος, επισκεφθήκαμε σήμερα πρωί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους τον Σύλλογο Γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό «ΣΥΝ-ΕΞΕΛΙΞΗ», όπου ενημερωθήκαμε για το έργο τους και συζητήσαμε τις προοπτικές για τη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και του συλλόγου.

Επόμενος σταθμός, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού. Εκεί μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της Ομοσπονδίας, προβάλλοντας το εθελοντικό έργο που προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη. Πιστεύω πως ο εθελοντισμός στις μέρες μας εκλείπει και πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση. Ο Ερυθρός Σταυρός επιτελεί διαχρονικά έργο και βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη».

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και μας ενημέρωσαν για το έργο της. Αναζητήσαμε τρόπους συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή για το καλό της μαθητικής κοινότητας και των αυριανών πολιτών των νησιών μας. Βρεθήκαμε επίσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ανακύκλωση Αιγαίου» και πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με τους Συλλόγους Νεφροπαθών.

Το απόγευμα περιοδεύσαμε στην αγορά της Μυτιλήνης, στην Επάνω Σκάλα και στην περιοχή του Συνοικισμού, συναντώντας ιδιοκτήτες καταστημάτων, πελάτες και απλούς κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας παραχώρησα συνεντεύξεις στο «KALLONINEWS» και τον δημοσιογράφο, κ. Θεόφιλο Μυζίκα, στα ραδιόφωνα των ‘‘REAL FM’’, ‘‘SAMOS ΡΑΔΙΟ ΚΑΦΕ’’, ‘‘NG RADIO’’, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ‘‘ΑΝΤ1’’, ενώ το βράδυ στην εκπομπή «Evening Report» και στη συχνότητα του ‘‘ONE CHANNEL’’.

Φθάσαμε αισίως στην τελευταία ημέρα περιοδειών, ενός διαρκούς αγώνα που διήρκησε 86 ημέρες, ευρισκόμενος στα υπέροχα και παρθένα νησιά μας.

Γνώρισα και έσφιξα το χέρι σε χιλιάδες συμπολίτες και ακρίτες του Βορείου Αιγαίου.

Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι το πρωί της Δευτέρας στο Βόρειο Αιγαίο θα ξημερώσει μια πιο φωτεινή και καλύτερη ημέρα για τους υπέροχους ανθρώπους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σάμος: Νέο βιωματικό εργαστήριο για τις σύγχρονες εξαρτήσεις των παιδιών

Ειδικές αστυνομικές δράσεις και στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου

Χίος: “Ο λυρικός Μίκης”- Συναυλία Ωδείου Αιγέας