voreioaigaiotv.gr

Πάντα, όταν αντικρύζω το νησί της Χίου κατακλύζομαι από δέος και υπερηφάνεια.

385873271 289414470633031 8400449960746421442 N
Κοινοποίηση

Πάντα, όταν αντικρύζω το νησί της Χίου κατακλύζομαι από δέος και υπερηφάνεια. Είναι το νησί της ναυτοσύνης, η πηγή των άξιων και θαρραλέων ναυτικών της χώρας που διατηρούν τη ζωή ακόμα και στα πιο ακριτικά νησιά 365 μέρες τον χρόνο.

Επισκέφθηκα στη Χίο το Οικοτροφείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΔΙΟΝΥΣΙΟ» και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω το δυναμικό προσωπικό, τους χώρους και τους ωφελούμενους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκα τον Ψυχιατρικό Ξενώνα Χίου «ΟΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» και το Μικτό Κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας «ΓΕΦΥΡΑ» Παγχιακού συλλόγου ΑμεΑ στο Νεοχώρι. Εκεί, συνάντησα τους ανθρώπους της Δομής, ενημερώθηκα για τις δράσεις τους και αναζητήθηκαν οι τρόποι, οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή.

Επιπλέον συναντήθηκα με εκπροσώπους των προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Αμανής με τους οποίους συζήτησα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Παραχώρησα επίσης συνεντεύξεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι», στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΧΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» και στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ».

Νωρίς το βράδυ πραγματοποίησα την κεντρική προεκλογική ομιλία μου προς τους πολίτες της Χίου, όπου με προλόγισαν ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χίου, κ. Νότης Μηταράκης.

Τα νησιά μας, η Χίος, μπορούν και αξίζουν τα καλύτερα. Ελάτε μαζί μας στο φως, σε ένα πλαίσιο εξωστρέφειας και καινοτομίας. Οφείλουμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τα νησιά μας, για το ότι είμαστε ακρίτες και φυλάμε Θερμοπύλες. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις κουκίδες υπερηφάνειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το ηλεκτροκίνητο ιστιοπλοϊκό σκάφος Pelago άνοιξε πανιά για τον πρώτο γύρο του Αιγαίου το 2024

Παιδιατρική απόβαση στις Οινούσσες: Γιατί η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία είναι δικαίωμα όλων των παιδιών!

Μυτιλήνη: Οργή και δάκρυα στη δίκη καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών